Menukaart
Hieronder kan u onze gastronomische menu's bekijken:
Elke eerste dinsdag van de maand starten we met een nieuw menu
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 of 6 gangen menu.
Op donderdagavond 25 april serveren wij een heerlijk Tasting dinner met telkens 2 wijnen per gerecht.
Deze avond is in samenwerking met Ad Bibendum wijnen en Gil Family Estate.
Axelle Poso van Gil Family Estate zal persoonlijk aanwezig zijn om de wijnen toe te lichten.
Aperitief champagne Thiénot met amuses
Roastbeef ° miso ° avocado
Zalm ° knolselder ° hazelnoot
Parelhoen ° artisjok ° Fine Champagne
Croque Monsieur van Brie de Meaux ° Iberico ° foie gras
Koffie met mignardises
4 gangen menu all-in à € 125,-
Roastbeef ° miso ° avocado
Zalm ° knolselder ° hazelnoot
Parelhoen ° artisjok ° Fine Champagne
Ananas ° kokos ° rum
Of
Dame Blanche
4 gangen menu € 79- aangepaste wijnen: + € 32,- BOB arrangement: + € 22,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Roastbeef ° miso ° avocado
Zalm ° knolselder ° hazelnoot
Heilbot ° zeekraal ° asperge
Parelhoen ° artisjok ° Fine Champagne
Ananas ° kokos ° rum
Of
Dame Blanche
5 gangen menu € 89,- aangepaste wijnen: + € 37,- BOB arrangement: + € 26,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Roastbeef ° miso ° avocado
Zalm ° knolselder ° hazelnoot
Heilbot ° zeekraal ° asperge
Kalfszwezerik ° erwt ° jonge groentjes
(Signature dish)
Parelhoen ° artisjok ° Fine Champagne
Ananas ° kokos ° rum
Of
Dame Blanche
6 gangen menu € 99,- aangepaste wijnen: + € 42,- BOB arrangement: + € 30,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Wekelijks wisselend menu volgens marktaanbod
Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie/thee
€ 49,- Met aangepaste wijnen: + € 22,- BOB arrangement: + € 12,-
Voorgerechten
2 bereidingen van langoustines
€ 37,-
Steak tartaar ° Imperial Heritage Caviar
€ 34,-
Gebakken foie gras ° Calvados ° vijg
€ 32,-
King Krab ° kruidenboter ° limoen
€ 41,-
6 Zeeuwse oesters (natuur of gegratineerd)
€ 24,- / 28,-
Roastbeef ° miso ° avocado
€ 25,-
Zalm ° knolselder ° hazelnoot
€ 28,-
Heilbot ° zeekraal ° asperge
€ 32,-
Kalfszwezerik ° erwt ° jonge groentjes
€ 36,-
Imperial Heritage Caviar toevoegen aan het gerecht
€ 25,-
Hoofdgerechten
Parelhoen ° artisjok ° Fine Champagne
€ 39,-
Tarbot van de grill
€ 46,-
Wagyu A5 Kagoshima
€ 69,-
Krokant gebakken kalfszwezerik
€ 46,-
Zeetong
€ 46,-
Asperge à la Flamande
€ 33,-
Desserts
Selectie kazen van kaasmeester Peter Verbruggen
€ 18,-
Dame Blanche
€ 13,-
Dessert menu
€ 13,-
Sabayon Klassiek
€ 13,-
À la carte gerechten zijn niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond
Reserveren
Wenst u kennis te maken met onze gastronomie met een hedendaagse toets? Aarzel dan niet en reserveer nu!
Reserveer nu!