Cocotte

Jan Mangelschots (‘86) ontdekte zijn passie & talent aan de hotelschool van Herk-de-Stad. Al snel werd duidelijk dat koken en ondernemen hem in het bloed zat. Na verscheidene ervaringen in binnen -en buitenland werd het tijd voor een eigen zaak.

Wij schrijven 1 april 2016. Geen grap maar bittere ernst; een eigen zaak, Restaurant Cocotte werd geboren!

Een creatieve keuken, klassiek geïnspireerd met een moderne toets. Enkel de beste producten, in hun puurste vorm, komen op het bord samen met dé saus, die onmisbaar is bij elk gerecht! Dit vullen wij graag aan met onze wijnen, van zowel de klassieke wijngebieden als verrassingen uit de nieuwe wereld. Zo willen wij onze gasten nieuwe smaken leren kennen. Elk bezoek is een ontdekking!

Van Cocotte willen wij een plek maken waar onze gasten zich thuis voelen, zich laten verrassen door de smaken, geuren en kleuren die het seizoen met zich meebrengt.

Welkom bij Restaurant Cocotte!

Reserveren

Wenst u kennis te maken met onze gastronomie met een hedendaagse toets? Aarzel dan niet en reserveer nu!

Reserveer nu!