Cocotte | Restaurant cocotte

Cocotte

Welkom bij Restaurant Cocotte

Jan Mangelschots, een jonge ondernemer met een passie voor koken, ontdekte zijn liefde voor gastronomie op de hotelschool van Herk-de-Stad. Het was snel duidelijk: koken én ondernemen zaten in zijn bloed. Na een aantal ervaringen in binnen- en buitenland, was het tijd voor iets groots: zijn eigen restaurant.

Op 1 april 2016 opende Restaurant Cocotte z’n deuren – en nee, dit was geen grap! Hier draait alles om een creatieve keuken die klassieke smaken combineert met een moderne twist. We werken alleen met de beste ingrediënten, in hun puurste vorm. En natuurlijk: de saus die elk gerecht afmaakt. Combineer dat met onze zorgvuldig gekozen wijnen, van de klassieke wijnregio’s tot spannende ontdekkingen uit de nieuwe wereld, en je hebt een culinaire ervaring die je niet snel vergeet.

Sinds 2024 zijn Ruben Aendekerk en Marc Verhaeren de creatieve krachten in de keuken. Ze brengen een frisse wind door onze gerechten, met oog voor pure smaken, focus op het product en toch ruimte voor vernieuwende oosterse invloeden en veel fraîcheur.

Bij Cocotte draait alles om verrassen, ontdekken en genieten van de smaken die het seizoen te bieden heeft. Het is de plek waar je je meteen thuis voelt en je smaakpapillen een feestje krijgen.

Klaar voor je culinaire avontuur? Welkom bij Restaurant Cocotte!