Menukaart
Hieronder kan u onze gastronomische menu's bekijken:
Elke eerste woensdag van de maand starten we met een nieuw menu
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 of 6 gangen menu.
Hamachi ° papaya ° Leche de Tigre
Langoustine ° courgette ° chermoula
Filet pur ° artisjok ° oregano
Passievrucht ° witte chocolade ° amandel
Of
Dame Blanche
4 gangen menu € 85,- aangepaste wijnen: + € 35,- BOB arrangement: + € 25,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Hamachi ° papaya ° Leche de Tigre
Langoustine ° courgette ° chermoula
Morilles ° licht gerookt konijn ° erwt
Filet pur ° artisjok ° oregano
Passievrucht ° witte chocolade ° amandel
Of
Dame Blanche
5 gangen menu € 95,- aangepaste wijnen: + € 40,- BOB arrangement: + € 29,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Hamachi ° papaya ° Leche de Tigre
Langoustine ° courgette ° chermoula
Kabeljauw ° asperge ° jalepeño
Morilles ° licht gerookt konijn ° erwt
Filet pur ° artisjok ° oregano
Passievrucht ° witte chocolade ° amandel
Of
Dame Blanche
6 gangen menu € 105,- aangepaste wijnen: + € 45,- BOB arrangement: + € 33,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
- Wij serveren geen lunchmenu op feestdagen -
Wekelijks wisselend menu volgens marktaanbod
Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie/thee
€ 49,- Met aangepaste wijnen: + € 22,- BOB arrangement: + € 12,-
Voorgerechten
3 bereidingen van langoustines
€ 46,-
Terrine foie gras ° krentenmik
€ 36,-
Steak tartaar klassiek
€ 30,-
King Krab ° kruidenboter ° limoen
€ 48,-
Gebakken foie gras ° Calvados ° vijg
€ 42,-
6 Zeeuwse oesters (natuur of gegratineerd)
€ 24,- / € 30,-
Hamachi ° papaya ° Leche de Tigre
€ 35,-
Langoustine ° courgette ° chermoula
€ 30,-
Kabeljauw ° asperge ° jalepeño
€ 30,-
Morilles ° licht gerookt konijn ° erwt
€ 25,-
Imperial Heritage Caviar 'Heritage' toevoegen aan het gerecht
€ 25,-
Hoofdgerechten
Filet pur ° artisjok ° oregano
€ 40,-
Filet pur van de grill ° Foyot saus
€ 46,-
Tarbot van de grill
€ 48,-
Wagyu A5 Kagoshima
€ 69,-
Krokant gebakken kalfszwezerik
€ 48,-
Zeetong meunière
€ 48,-
Desserts
Selectie kazen van kaasmeester Peter Verbruggen
€ 18,-
Dame Blanche
€ 15,-
Dessert menu
€ 15,-
Sabayon ° vanille ijs
€ 15,-
Crêpe Suzette ° vanille ijs
€ 18,-
À la carte gerechten zijn niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond