Menukaart
Hieronder kan u onze gastronomische menu's bekijken:
Elke eerste dinsdag van de maand starten we met een nieuw menu
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 of 6 gangen menu.
Tomate Crevette ° waterkers ° citrus
Kort gebrande sardientjes ° avocado ° mierikswortel
Filet pur ° aïoli ° Foyot
Braam ° yoghurt ° violet
Of
Dame Blanche
4 gangen menu € 79- aangepaste wijnen: + € 32,- BOB arrangement: + € 22,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Tomate Crevette ° waterkers ° citrus
Kort gebrande sardientjes ° avocado ° mierikswortel
Zeebaars ° erwt ° jus bouillabaisse
Filet pur ° aïoli ° Foyot
Braam ° yoghurt ° violet
Of
Dame Blanche
5 gangen menu € 89,- aangepaste wijnen: + € 37,- BOB arrangement: + € 26,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Tomate Crevette ° waterkers ° citrus
Kort gebrande sardientjes ° avocado ° mierikswortel
Zeebaars ° erwt ° jus bouillabaisse
King Krab ° tomaat ° thym
(Signature dish)
Filet pur ° aïoli ° Foyot
Braam ° yoghurt ° violet
Of
Dame Blanche
6 gangen menu € 99,- aangepaste wijnen: + € 42,- BOB arrangement: + € 30,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Wekelijks wisselend menu volgens marktaanbod
Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie/thee
€ 49,- Met aangepaste wijnen: + € 22,- BOB arrangement: + € 12,-
Voorgerechten
2 bereidingen van langoustines
€ 37,-
Steak tartaar klassiek
€ 24,-
6 stuks gegratineerde oesters
€ 24,-
Tomate Crevette ° waterkers ° citrus
€ 29,-
Kort gebrande sardientjes ° avocado ° mierikswortel
€ 24,-
Zeebaars ° erwt ° jus bouillabaisse
€ 27,-
King Krab ° tomaat ° thym
€ 40,-
Imperial Heritage Caviar toevoegen aan het gerecht
€ 25,-
Hoofdgerechten
Filet pur ° aïoli ° Foyot
€ 37,-
Tarbot van de grill
€ 42,-
Wagyu A5 Kagoshima
€ 65,-
Krokant gebakken kalfszwezerik
€ 42,-
Zeetong ° gnocchi ° daslook
€ 41,-
Desserts
Selectie kazen van kaasmeester Peter Verbruggen
€ 16,-
Dame Blanche
€ 13,-
Dessert menu
€ 13,-
Sabayon Klassiek
€ 13,-
À la carte gerechten zijn niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond
Reserveren
Wenst u kennis te maken met onze gastronomie met een hedendaagse toets? Aarzel dan niet en reserveer nu!
Reserveer nu!