Menukaart
Hieronder kan u onze gastronomische menu's bekijken:
Elke eerste dinsdag van de maand starten we met een nieuw menu
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 of 6 gangen menu.
Makreel ° snijboon ° komkommer
Gemarineerde zalm ° rode biet ° hangop
Filet pur ° foyot ° knolselder
Rabarber ° vlierbloesem ° citrus
Of
Dame Blanche
4 gangen menu € 79- aangepaste wijnen: + € 32,- BOB arrangement: + € 22,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Makreel ° snijboon ° komkommer
Gemarineerde zalm ° rode biet ° hangop
Catch of the day ° jonge prei ° graanmosterd
Filet pur ° foyot ° knolselder
Rabarber ° vlierbloesem ° citrus
Of
Dame Blanche
5 gangen menu € 89,- aangepaste wijnen: + € 37,- BOB arrangement: + € 26,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Makreel ° snijboon ° komkommer
Gemarineerde zalm ° rode biet ° hangop
Catch of the day ° jonge prei ° graanmosterd
Krokant gebakken kalfszwezerik ° morilles ° truffel
(Signature dish)
Filet pur ° foyot ° knolselder
Rabarber ° vlierbloesem ° citrus
Of
Dame Blanche
6 gangen menu € 99,- aangepaste wijnen: + € 42,- BOB arrangement: + € 30,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Wekelijks wisselend menu volgens marktaanbod
Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie/thee
€ 49,- Met aangepaste wijnen: + € 22,- BOB arrangement: + € 12,-
Voorgerechten
2 bereidingen van langoustines
€ 37,-
Steak tartaar klassiek
€ 24,-
Skrei ° nori ° citrus
€ 30,-
6 stuks gegratineerde oesters
€ 24,-
Makreel ° snijboon ° komkommer
€ 24,-
Gemarineerde zalm ° rode biet ° hangop
€ 26,-
Catch of the day ° jonge prei ° graanmosterd
€ 28,-
Kalfszwezerik ° morilles ° truffel
€ 34,-
Hoofdgerechten
Filet pur ° foyot ° knolselder
€ 38,-
Tarbot van de grill
€ 42,-
Wagyu A5 Kagoshima
€ 65,-
Krokant gebakken kalfszwezerik
€ 42,-
Desserts
Selectie kazen van kaasmeester Peter Verbruggen
€ 16,-
Dame Blanche
€ 13,-
Dessert menu
€ 13,-
Sabayon Klassiek
€ 13,-
À la carte gerechten zijn niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond
Reserveren
Wenst u kennis te maken met onze gastronomie met een hedendaagse toets? Aarzel dan niet en reserveer nu!
Reserveer nu!