Menukaart
Hieronder kan u onze gastronomische menu's bekijken:
Elke eerste woensdag van de maand starten we met een nieuw menu
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 of 6 gangen menu.
Valentijn menu (14 & 15 februari 2025)
Hamachi ° zeekraal ° komkommer
Coquille uit Dieppe ° kokos ° coraille
Iberico ° schorseneer ° wintertruffel
Skrei ° mosterd ° dashi
Landes kip ° knolselder ° Albufeira
Hazelnoot ° chocolade ° koffie
Valentijns menu € 125,- p.p. inclusief Champagne Thiénot aperitief met amuses
Aangepaste wijnen: + € 45,- BOB arrangement: + € 33,-
Tonijn ° avocado ° nori
Coquille uit Dieppe ° aardpeer ° tuinkruiden
Landes kip ° savooi ° pancetta
Hazelnoot ° chocolade ° koffie
Of
Dame Blanche
4 gangen menu € 85,- aangepaste wijnen: + € 35,- BOB arrangement: + € 25,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Tonijn ° avocado ° nori
Coquille uit Dieppe ° aardpeer ° tuinkruiden
Morilles ° schorseneer ° laurier
Landes kip ° savooi ° pancetta
Hazelnoot ° chocolade ° koffie
Of
Dame Blanche
5 gangen menu € 95,- aangepaste wijnen: + € 40,- BOB arrangement: + € 29,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Tonijn ° avocado ° nori
Coquille uit Dieppe ° aardpeer ° tuinkruiden
Morilles ° schorseneer ° laurier
Skrei ° bloemkool ° kappertjes
(Signature dish)
Landes kip ° savooi ° pancetta
Hazelnoot ° chocolade ° koffie
Of
Dame Blanche
6 gangen menu € 105,- aangepaste wijnen: + € 45,- BOB arrangement: + € 33,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
- Wij serveren geen lunchmenu op feestdagen -
Wekelijks wisselend menu volgens marktaanbod
Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie/thee
€ 49,- Met aangepaste wijnen: + € 22,- BOB arrangement: + € 12,-
Voorgerechten
3 bereidingen van langoustines
€ 46,-
Terrine foie gras ° krentenmik
€ 36,-
Steak tartaar ° ponzu vinaigrette
€ 30,-
King Krab ° kruidenboter ° limoen
€ 48,-
Gebakken foie gras ° Calvados ° vijg
€ 42,-
Tonijn ° avocado ° nori
€ 34,-
Coquille uit Dieppe ° aardpeer ° tuinkruiden
€ 30,-
Morilles ° schorseneer ° laurier
€ 23,-
Skrei ° bloemkool ° kappertjes
€ 35,-
Hoofdgerechten
Landes kip ° savooi ° pancetta
€ 40,-
Filet pur ° Foyot saus
€ 46,-
Tarbot van de grill
€ 48,-
Wagyu A5 Kagoshima
€ 69,-
Krokant gebakken kalfszwezerik
€ 48,-
Zeetong filet ° verse gnocchi
€ 46,-
Desserts
Selectie kazen van kaasmeester Peter Verbruggen
€ 18,-
Dame Blanche
€ 15,-
Dessert menu
€ 15,-
Sabayon ° vanille ijs
€ 15,-
Crêpe Suzette ° vanille ijs
€ 18,-
À la carte gerechten zijn niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond
Reserveren
Wenst u kennis te maken met onze gastronomie met een hedendaagse toets? Aarzel dan niet en reserveer nu!
Reserveer nu!