Menukaart
Hieronder kan u onze gastronomische menu's bekijken:
Elke eerste woensdag van de maand starten we met een nieuw menu
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 of 6 gangen menu.
Hamachi ° kombu ° dashi
Coquille in 2 bereidingen ° butternut ° vadouvan
Haas ° veenbes ° miso
Kweepeer ° Five Spices ° Sao Thomé
Of
Dame Blanche
4 gangen menu € 85,- aangepaste wijnen: + € 35,- BOB arrangement: + € 25,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Hamachi ° kombu ° dashi
Coquille in 2 bereidingen ° butternut ° vadouvan
Kabeljauw ° Manchego ° spitskool
Haas ° veenbes ° miso
Kweepeer ° Five Spices ° Sao Thomé chocolade
Of
Dame Blanche
5 gangen menu € 95,- aangepaste wijnen: + € 40,- BOB arrangement: + € 29,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Hamachi ° kombu ° dashi
Coquille in 2 bereidingen ° butternut ° vadouvan
Kabeljauw ° Manchego ° spitskool
Fazant ° schorseneer ° Lardo di Colonnata
Haas ° veenbes ° miso
Kweepeer ° Five Spices ° Sao Thomé chocolade
Of
Dame Blanche
6 gangen menu € 105,- aangepaste wijnen: + € 45,- BOB arrangement: + € 33,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
- Wij serveren geen lunchmenu op feestdagen -
Wekelijks wisselend menu volgens marktaanbod
Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie/thee
€ 49,- Met aangepaste wijnen: + € 22,- BOB arrangement: + € 12,-
Voorgerechten
3 bereidingen van langoustines
€ 46,-
Steak tartaar klassiek
€ 33,-
King Krab ° kruidenboter ° limoen
€ 49,-
Gebakken foie gras ° Calvados ° appel
€ 43,-
6 Zeeuwse oesters (natuur of gegratineerd)
€ 24,- / € 30,-
Hamachi ° kombu ° dashi
€ 31,-
Coquille ° butternut ° vadouvan
€ 32,-
Kabeljauw ° Manchego ° spitskool
€ 30,-
Fazant ° schorseneer ° Lardo di Colonnata
€ 34,-
Imperial Heritage Caviar 'Heritage' toevoegen aan het gerecht
€ 25,-
Hoofdgerechten
Haas ° veenbes ° miso
€ 51,-
Wilde eend ° kweepeer ° vijg
€ 47,-
Filet pur ° Foyot saus
€ 48,-
Filet van tarbot
€ 50,-
Wagyu A5 Kagoshima
€ 69,-
Krokant gebakken kalfszwezerik
€ 51,-
Sole meunière
€ 53,-
Desserts
Selectie kazen van kaasmeester Peter Verbruggen
€ 18,-
Dame Blanche
€ 15,-
Dessert menu
€ 15,-
Sabayon ° vanille ijs
€ 15,-
Crêpe Suzette ° vanille ijs
€ 18,-
À la carte gerechten zijn niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond
Menu Kerst (24-25 december 2025)
5 gangen all-in menu à rato van 170 euro p.p.
(Aperitief, aangepaste wijnen tot en met het dessert, waters en koffie inbegrepen)
Beschikbare plaatsen:
Kerstavond 24/12: tafel voor 4 personen
Kerstdag 's middags 25/12: tafel voor 4 personen
Kerstdag 's avonds 25/12: tafel voor 4 - 6 - 8 personen
Op kerstavond starten wij stipt om 19 u
Op kerstdag verwachten wij u voor de lunch stipt om 12 u en voor het diner om 19 u
Menu Sylvester (31 december 2025)
6 gangen all-in menu à rato van 195 euro p.p.
(Aperitief, aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht, waters en koffie inbegrepen)
Om middernacht bieden wij u graag een glaasje champagne aan om samen te toasten op het nieuwe jaar!
Op oudejaarsavond starten we stipt om 19 u (volzet)
U dient deze gerechtjes nog zelf op te warmen en af te werken.
Dit kan op het mailadres [email protected] met vermelding van uw bestelling, naam en telefoonnummer.
- voor afhaling op 24/12 tussen 10u en 12u kan u bestellen tot vrijdagavond 19/12 - 20 u
- voor afhaling op 31/12 tussen 10u en 12u kan u bestellen tot vrijdagvond 26/12 - 20 u
Na de bestelling ontvangt u van ons een bevestiging en meer informatie betreffende de betaling.
Menu
2 amuses
Prijs: : 80 euro per persoon
Aperitieven
Huisaperitief Cocotte ° Hierbas de Las Dunas ° vlierbloesem € 30,- per 0,33 l. (2 pers.)
Alcoholvrije cocktail ° limoen ° vlierbloesem. € 25,- per 0,33 l. (2 pers.)
Champagne Thiénot € 49,- per fles
Extra's
Zeeuwse oesters (6 stuks geopend) € 24,-
King Krab ° kruidenboter ° limoen € 30,-
Kaasplankje met garnituur € 20,-
Verse bokkenpootjes (per stuk) € 2,5
Imperial Heritage Caviar met blini's en zure room
10 gr. € 36,-
30 gr. € 90,-
