Menukaart
Hieronder kan u onze gastronomische menu's bekijken:
Elke eerste woensdag van de maand starten we met een nieuw menu
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 of 6 gangen menu.
Gemarineerde zalm ° radijs ° komkommer
Handgepelde grijze garnalen ° avocado ° basilicum
Anjou duif ° rode biet ° framboos
Abrikoos ° citrus ° mascarpone
Of
Dame Blanche
4 gangen menu € 79- aangepaste wijnen: + € 32,- BOB arrangement: + € 22,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Gemarineerde zalm ° radijs ° komkommer
Handgepelde grijze garnalen ° avocado ° basilicum
Roodbaars ° ricotta ° jus bouillabaise
Anjou duif ° rode biet ° framboos
Abrikoos ° citrus ° mascarpone
Of
Dame Blanche
5 gangen menu € 89,- aangepaste wijnen: + € 37,- BOB arrangement: + € 26,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Gemarineerde zalm ° radijs ° komkommer
Handgepelde grijze garnalen ° avocado ° basilicum
Roodbaars ° ricotta ° jus bouillabaise
Langoustine ° kalfswang ° edamame
(Signature dish)
Anjou duif ° rode biet ° framboos
Abrikoos ° citrus ° mascarpone
Of
Dame Blanche
6 gangen menu € 99,- aangepaste wijnen: + € 42,- BOB arrangement: + € 30,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
- Wij serveren geen lunchmenu op feestdagen -
Wekelijks wisselend menu volgens marktaanbod
Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie/thee
€ 49,- Met aangepaste wijnen: + € 22,- BOB arrangement: + € 12,-
Voorgerechten
3 bereidingen van langoustines
€ 42,-
Terrine foie gras ° krentenmik
€ 35,-
Steak tartaar ° ponzu vinaigrette
€ 34,-
Gebakken foie gras ° Calvados ° vijg
€ 34,-
King Krab ° kruidenboter ° limoen
€ 42,-
6 Zeeuwse oesters (natuur of gegratineerd)
€ 24,- / 28,-
Gemarineerde zalm ° radijs ° komkommer
€ 26,-
Handgepelde grijze garnaal ° avocado ° basilicum
€ 27,-
Roodbaars ° ricotta ° jus bouillabaise
€ 29,-
Langoustine ° kalfswang ° edamame
€ 30,-
Hoofdgerechten
Anjou duif ° rode biet ° framboos
€ 39,-
Filet pur ° Foyot saus
€ 40,-
Tarbot van de grill
€ 46,-
Wagyu A5 Kagoshima
€ 69,-
Krokant gebakken kalfszwezerik
€ 46,-
Zeetong filet ° verse gnocchi
€ 46,-
Filet van wilde eend ° sinaas
€ 42,-
Desserts
Selectie kazen van kaasmeester Peter Verbruggen
€ 18,-
Dame Blanche
€ 13,-
Dessert menu
€ 13,-
Sabayon ° vanille ijs
€ 13,-
À la carte gerechten zijn niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond
Reserveren
Wenst u kennis te maken met onze gastronomie met een hedendaagse toets? Aarzel dan niet en reserveer nu!
Reserveer nu!