Menukaart
Hieronder kan u onze gastronomische menu's bekijken:
Elke eerste woensdag van de maand starten we met een nieuw menu
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 of 6 gangen menu.
Steak tartaar ° ponzu ° burrata
Gambero Rosso ° avocado ° basilicum
Anjou duif ° kers ° rode biet
Nectarine ° verveine ° sudachi
Of
Dame Blanche
4 gangen menu € 85,- aangepaste wijnen: + € 35,- BOB arrangement: + € 25,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Steak tartaar ° ponzu ° burrata
Gambero Rosso ° avocado ° basilicum
Kabeljauw ° bloemkool ° graanmosterd
+ Imperial Heritage Caviar: supplement € 20,-
Anjou duif ° kers ° rode biet
Nectarine ° verveine ° sudachi
Of
Dame Blanche
5 gangen menu € 95,- aangepaste wijnen: + € 40,- BOB arrangement: + € 29,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Steak tartaar ° ponzu ° burrata
Gambero Rosso ° avocado ° basilicum
Kreeft ° tortellini ° sobrasada
Kabeljauw ° bloemkool ° graanmosterd
+ Imperial Heritage Caviar: supplement € 20,-
Anjou duif ° kers ° rode biet
Nectarine ° verveine ° sudachi
Of
Dame Blanche
6 gangen menu € 105,- aangepaste wijnen: + € 45,- BOB arrangement: + € 33,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
- Wij serveren geen lunchmenu op feestdagen -
Wekelijks wisselend menu volgens marktaanbod
Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie/thee
€ 49,- Met aangepaste wijnen: + € 22,- BOB arrangement: + € 12,-
Voorgerechten
3 bereidingen van langoustines
€ 46,-
Steak tartaar klassiek
€ 30,-
King Krab ° kruidenboter ° limoen
€ 48,-
Gebakken foie gras ° Calvados ° appel
€ 42,-
6 Zeeuwse oesters (natuur of gegratineerd)
€ 24,- / € 30,-
Steak tartaar ° tomaat ° ponzu
€ 26,-
Gambero Rosso ° avocado ° burrata
€ 36,-
Kreeft ° tortellini ° sobrasada
€ 39,-
Kabeljauw ° bloemkool ° graanmosterd
€ 32,-
Imperial Heritage Caviar 'Heritage' toevoegen aan het gerecht
€ 25,-
Hoofdgerechten
Anjou duif ° kers ° rode biet
€ 46,-
Filet pur ° Foyot saus
€ 48,-
Filet van tarbot
€ 50,-
Wagyu A5 Kagoshima
€ 69,-
Krokant gebakken kalfszwezerik
€ 48,-
Sole meunière
€ 52,-
Desserts
Selectie kazen van kaasmeester Peter Verbruggen
€ 18,-
Dame Blanche
€ 15,-
Dessert menu
€ 15,-
Sabayon ° vanille ijs
€ 15,-
Crêpe Suzette ° vanille ijs
€ 18,-
Café Glacé
€ 18,-
À la carte gerechten zijn niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond
Op vrijdag- en zaterdagavond 18 & 19 juli 2025 zullen wij enkel ons 6 gangen kreeftenmenu serveren.
Menu
Steak tartaar ° kreeft ° Ponzu
Kreeft Salpicon ° Ajo Blanco ° gezouten citroen
Kreeft van de BBQ ° fideua ° artisjok
Tortellini van kreeft ° tomaat ° salie
Krokant gebakken kalfszwezerik ° béarnaise van kreeft
Aardbei ° vlierbloesem ° citrus
Of
Kaas i.p.v dessert (suppl. € 10,-)
Kreeftenmenu: € 115,- aangepaste wijnen: + € 45,- BOB arrangement: + € 33,-