Menukaart
Hieronder kan u onze gastronomische menu's bekijken:
Elke eerste woensdag van de maand starten we met een nieuw menu
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 of 6 gangen menu.
Zalm ° avocado ° waterkers
Kalfs ° burrata ° bottarga
Kwartel ° knolselder ° Lardo di Colonnata
Witte Perzik ° honing ° verveine
Of
Dame Blanche
4 gangen menu € 85,- aangepaste wijnen: + € 35,- BOB arrangement: + € 25,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Zalm ° avocado ° waterkers
Kalfs ° burrata ° bottarga
Oester ° appel ° lavas
Kwartel ° knolselder ° Lardo di Colonnata
Witte perzik ° honing ° verveine
Of
Dame Blanche
5 gangen menu € 95,- aangepaste wijnen: + € 40,- BOB arrangement: + € 29,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Zalm ° avocado ° waterkers
Kalfs ° burrata ° bottarga
Oester ° appel ° lavas
Secreto 07 ° wang ° mostarda vijg
Kwartel ° knolselder ° Lardo di Colonnata
Witte perzik ° honing ° verveine
Of
Dame Blanche
6 gangen menu € 105,- aangepaste wijnen: + € 45,- BOB arrangement: + € 33,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
- Wij serveren geen lunchmenu op feestdagen -
Wekelijks wisselend menu volgens marktaanbod
Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie/thee
€ 49,- Met aangepaste wijnen: + € 22,- BOB arrangement: + € 12,-
Voorgerechten
3 bereidingen van langoustines
€ 46,-
Steak tartaar klassiek
€ 33,-
King Krab ° kruidenboter ° limoen
€ 49,-
Gebakken foie gras ° Calvados ° appel
€ 43,-
6 Zeeuwse oesters (natuur of gegratineerd)
€ 24,- / € 30,-
Zalm ° avocado ° radijs
€ 26,-
Kalfs ° burrata ° bottarga
€ 29,-
Oester ° appel ° lavas
€ 25,-
Secreto 07 ° wang ° mostarda vijg
€ 31,-
Imperial Heritage Caviar 'Heritage' toevoegen aan het gerecht
€ 25,-
Hoofdgerechten
Kwartel ° knolselder ° Lardo di Colonnata
€ 43,-
Anjou duif ° rode biet
€ 46,-
Filet pur ° Foyot saus
€ 48,-
Filet van tarbot
€ 50,-
Wagyu A5 Kagoshima
€ 69,-
Krokant gebakken kalfszwezerik
€ 48,-
Sole meunière
€ 52,-
Desserts
Selectie kazen van kaasmeester Peter Verbruggen
€ 18,-
Dame Blanche
€ 15,-
Dessert menu
€ 15,-
Sabayon ° vanille ijs
€ 15,-
Crêpe Suzette ° vanille ijs
€ 18,-
À la carte gerechten zijn niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond