Menukaart
Hieronder kan u onze gastronomische menu's bekijken:
Elke eerste woensdag van de maand starten we met een nieuw menu
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 of 6 gangen menu.
Zeebaars ° snijboon ° Granny Smith
Pulpo ° Vichysoisse ° chili
Pluma Iberico ° panisse ° vandouvan
- Wagyu A5 Kagoshima ipv pluma: supplement € 35,-
Bergamot ° vlierbloesem ° framboos
Of
Dame Blanche
4 gangen menu € 85,- aangepaste wijnen: + € 35,- BOB arrangement: + € 25,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Zeebaars ° snijboon ° Granny Smith
Pulpo ° Vichysoisse ° chili
Scheermes ° asperge ° lavas
Pluma Iberico ° panisse ° vadouvan
- Wagyu A5 Kagoshima ipv pluma: supplement € 35,-
Bergamot ° vierbloesem ° framboos
Of
Dame Blanche
5 gangen menu € 95,- aangepaste wijnen: + € 40,- BOB arrangement: + € 29,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Zeebaars ° snijboon ° Granny Smith
Pulpo ° Vichysoisse ° chili
Scheermes ° asperge ° lavas
Zeeduivel ° tomaat ° Tomasu
Pluma Iberico ° panisse ° vadouvan
- Wagyu A5 Kagoshima ipv pluma: supplement € 35,-
Bergamot ° vlierbloesem ° framboos
Of
Dame Blanche
6 gangen menu € 105,- aangepaste wijnen: + € 45,- BOB arrangement: + € 33,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
- Wij serveren geen lunchmenu op feestdagen -
Wekelijks wisselend menu volgens marktaanbod
Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie/thee
€ 49,- Met aangepaste wijnen: + € 22,- BOB arrangement: + € 12,-
Voorgerechten
3 bereidingen van langoustines
€ 46,-
Terrine foie gras ° krentenmik
€ 36,-
Steak tartaar klassiek
€ 30,-
King Krab ° kruidenboter ° limoen
€ 48,-
Gebakken foie gras ° Calvados ° vijg
€ 42,-
6 Zeeuwse oesters (natuur of gegratineerd)
€ 24,- / € 30,-
Zeebaars ° snijboon ° Granny Smith
€ 28,-
Pulpo ° Vichysoisse ° chili
€ 27,-
Scheermes ° asperge ° lavas
€ 30,-
Zeeduivel ° tomaat ° Tomasu
€ 35,-
Imperial Heritage Caviar 'Heritage' toevoegen aan het gerecht
€ 25,-
Hoofdgerechten
Pluma Iberico ° panisse ° vadouvan
€ 42,-
Filet pur van de grill ° Foyot saus
€ 46,-
Tarbot van de grill
€ 48,-
Wagyu A5 Kagoshima
€ 69,-
Krokant gebakken kalfszwezerik
€ 48,-
Zeetong meunière
€ 48,-
Desserts
Selectie kazen van kaasmeester Peter Verbruggen
€ 18,-
Dame Blanche
€ 15,-
Dessert menu
€ 15,-
Sabayon ° vanille ijs
€ 15,-
Crêpe Suzette ° vanille ijs
€ 18,-
Café Glacé
€ 18,-
À la carte gerechten zijn niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond